moto

T’acabes de treure el carnet de moto i ara arriba el moment més important de tots, la gran decisió: I ara, quina moto em compro?

Saber com escollir quina moto és l’adequada per a tu, un cop t’has tret el carnet, a simple vista pot semblar molt fàcil, però equivocar-se també ho és. Quan comencis amb la cerca de la teva moto ideal has d’anar en compte amb els “amors a primera vista”. És fàcil enamorar-se ràpidament d’una moto que possiblement no sigui ni el què necessites ni el què et convingui. Per tant, és important que tinguis els següents factors en compte per a saber com escollir correctament la teva moto:

Per a què faràs servir la moto?
És el factor més important de tots a tenir en compte. La primera cosa que has de fer és pensar en l’ús que li donaràs, si serà el teu vehicle a diari, per anar a treballar o a estudiar o si només serà un element d’oci per a ocasions puntuals o caps de setmana. Pensa, a més, si aniràs sol o amb passatgers per a tenir en compte la seva comoditat.

Per ciutat, ideal l’scooter
Si el teu espai és la ciutat no t’ho pensis més, l’scooter és la millor opció. Una moto econòmica, còmode i pràctica. Són molts fàcils de portar, automàtiques, de manteniment limitat i ofereixen bona capacitat de càrrega.

Ús mixt
Si en el teu dia a dia combines ciutat i carretera el més adient per a tu és una moto kaked o custom. Motos lleugeres, de cilindrada mitja i còmodes. Amb aquest tipus de moto el ventall de possibilitats augmenta ja que també podràs gaudir amb ella dels teus caps de setmana d’oci.

Ús espontani
Si tan sols faràs servir la moto de forma puntual, durant els teus dies lliures o vacances pots pensar en motos més grans y més pesades. Una moto turisme, una esportiva o fins i tot una trail augmentaran les possibilitats de viatge. Tot dependrà de la teva experiència, del teu tipus de conducció i fins on vulguis arribar amb ella.

Pressupost
Un cop tens clar l’ús que li donaràs, arriba el moment de plantejar-se si t’arribarà el pressupost per a poder-te-la comprar. Tingues en compte que comprar una moto no només implica la moto. També hi hauràs d’incloure l’equipament (guants, casc, jaqueta…), maleta, mantes, assegurança de la moto, manteniment de la moto… Ja hi penses???

Per si vols més info sobre motos aquí et deixem un link on podràs veure totes les opcions per a que puguis escollir la ideal per a tu 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *