POLÍTICA DE PRIVACITAT

INTRODUCCIÓ
A FIK Autoescoles, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privadesa de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privadesa per tal que siguis conscient de la política en el tractament dels dades personals que obté dels visitants i usuaris.

Com a usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar al lloc. De no acceptar-les, has d’abandonar el lloc, sense fer-ne cap ús i el seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES
El titular del lloc i responsable del tractament de dades és Autoescola Palafrugell SL, amb CIF B17065996, per contactar pots fer servir l’adreça de correu electrònic info@fik.cat o correu postal a Constància, 14, codi postal 17200 de Palafrugell, Girona.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES
Als nostres llocs web, hi ha uns apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d’alguns programes que es distribueixen. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera totalment confidencial.

Formulari de contacte: Mantenir el contacte amb tu o altres accions obligatòries.

Les dades s’emmagatzemaran mentre hi hagi previsió del seu ús per a la fi per la qual van ser demanades.

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

El web pot utilitzar galetes, consulta la nostra política de cookies.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES
L’ús de les teves dades es realitza perquè ens dónes el teu consentiment per utilitzar els que ens proporciones als formularis per a un ús específic que s’indica a cadascun. Les teves dades només són necessàries per als usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ens les facilites, aquests serveis no són possibles.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES
Hi ha un compromís ferm per part nostra que les dades que proporcioni a FIK Autoescoles, no seran venuts ni cedides a terceres persones sense el previ consentiment de l’interessat sota cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

Les dades incorporades al formulari de contacte, seran tractades per Automattic Inc., amb domicili als EUA amb la finalitat de filtrar el correu brossa als missatges. Podeu consultar la política de privadesa d’Automattic Inc.

El nostre lloc web conté enllaços cap a llocs web de tercers. FIK Autoescoles no es fa responsable de les polítiques i pràctiques de privadesa d’aquests altres llocs.

DRETS DELS INTERESSATS
Tens el dret d’accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada a les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar el teu consentiment si aquest és el teu desig. Per això simplement has d’escriure un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic info@fik.cat on t’atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerit sobre això.

Per a més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència a la Xarxa espanyola és l’Agència de Protecció de Dades, on tens dret a reclamar.