destinacions nadal

En parella, amb amics o en família, les vacances de Nadal són una oportunitat única perquè els qui gaudeixen viatjant coneguin noves destinacions o, per què no, repetir algun que ja s’ha visitat. Al desembre, moltes ciutats tenen un encant especial gràcies a la celebració del Nadal o la benvinguda de l’Any Nou, dates ideals per gaudir d’aquestes destinacions d’una forma diferent i gaudint del trajecte si hi vas en cotxe. Si encara no has decidit on passar aquestes dies festius, no deixis de llegir el blog de l’autoescola!

Salzburg

Salzburg és una destinació nadalenca amb un encant especial per viatjar amb nens. Des de finals de novembre fins a Nadal es converteix en una bona destinació per poder impregnar-se de la màgia dels contes de fades i de l’esperit nadalenc que es palpa al llarg de tota la ciutat.
Sense cap dubte, cal visitar el mercat de Nadal Christkindlmarkt situat a Domplazt (Plaça de la Catedral) i la Residezplatz (Plaça de la Residència), amb gairebé 100 estands. Està considerat un dels mercats de Nadal més bonics i antics del món. Compta amb una programació molt variada: lectures nadalenques per a nens, desfilades de Krampus, recorreguts nadalencs guiats, concerts corals…

Varsòvia

L’antiga plaça del mercat o Stare Miasto, on es troba la famosa sirena de Varsòvia, es decora amb motius nadalencs i hi ha un mercat típic on adquirir productes gastronòmics polonesos, com formatges i tot tipus de fumats, beure un vi calent per reposar forces i continuar comprant altres productes artesanals com joguines de fusta o un equipament complert de llana, per combatre les baixes temperatures. Un indret de somni per Nadal!

Dublín

Què et semblaria rebre el nou any a la divertida ciutat de Dublín?

Dublín ja és una ciutat amb molta vida, passejar pels seus carrers, fer una “pinta de cervesa” en algun dels seus mítics pubs, o passar l’estona escoltant algun músic de carrer ja seria suficient, però en aquests dies la ciutat es vesteix de festa amb un nodrit nombre d’activitats per a totes les edats: concerts, exposicions, visites guiades, tallers per a nens… A tota hora hi ha alguna cosa a fer.

I quan s’acosta el final de l’any no et perdis els espectacles de maping, de llum, so i focs artificials que donaran la benvinguda espectacularment al nou any.

Munic

Un dels països on es viu intensament el Nadal és Alemanya, sent els mercats nadalencs la seva característica principal. Hi ha moltes ciutats alemanyes que celebren aquests mercats, però els de Munic tenen un encant especial.

Tots els anys, des de finals de novembre fins el dia de Nadal, el mercat de Nadal més important està instal·lat a la plaça Marienplatz, al centre de Munic, amb el seu bonic ajuntament com a testimoni principal. Aquest es diu Christkindlmarkt però hi ha molts mercats per visitar per Nadal a Munic, com per exemple, el que s’instal·la a Schwabing, que és més bohemi, amb estands d’artistes i artesans.

 

Més destinacions aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *