teòrica

Hi ha molta gent que pensa que pot aprovar l’examen teòric en base al que coneix d’oïda. Si bé moltes preguntes es poden respondre a través del sentit comú, hi ha molts detalls tècnics que s’han de conèixer si no vols haver de repetir l’examen. Així que ni posar-se nerviós, ni prendre-s’ho a la lleugera.

Una bona guia, és organitzar el teu estudi en funció del temari del teu manual d’autoescola. Així que si per exemple, el manual es divideix en 12 temes que abasten des dels termes bàsics a senyals i seguretat viària, mira tema per tema, repassant cada punt, i no avancis al següent fins que t’ho sàpigues.

És bo marcar-se una data realista de quan creus que podràs presentar-te al teòric. Així, t’obligaràs a ser constant amb l’estudi i serà molt més efectiu l’aprenentatge que si ho “vas deixant passar”.

Encara que soni obvi, hi ha molta gent que decideix estudiar pel seu compte sense el suport d’un professor. La nostra recomanació, és que sempre que puguis acudeixis a les classes presencials que ofereixi la teva autoescola per entendre bé el contingut a aprendre. Encara vagis a poques, veuràs com són de gran utilitat i et faciliten enormement l’estudi.

Segur que aquest consell ja ho hagis escoltat d’algú que ja va fer el teòric: la millor preparació per a l’examen final, és que estiguis contínuament examinant els teus coneixements. Com estem al segle XXI, suposarem que la teva autoescola, tal i com fa Fik, t’ha brindat unes claus d’accés per accedir online als tests. En aquest cas, és important que facis tots els exàmens possibles, ja que gairebé et trobaràs exactament les mateixes preguntes a l’examen final. Tenint en compte que la DGT té una base d’unes 15.000 preguntes, és important que Abastis com més exàmens diferents puguis.

Si estàs contínuament fent tests diferents, gairebé sense errors, i ets capaç de respondre les preguntes sobre la base del coneixement que tens i no perquè te la saps de memòria. Endavant, comunica al teu autoescola la intenció de presentar-te. Estàs preparat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *