cotxes

cotxes

TOP 10 en pel·lícules de motor

Tots hem vist alguna pel·lícula de motor i acció, però si haguessis de fer un TOP 10, com les classificaries? Des de FIK Palafrugell ho hem classificat de la següent manera.

N’hem deixat moltíssimes pel camí però finalment ens hem quedat amb aquestes:

Número 10

Transporter.  Tracta sobre un ex operador de les forces especials que es dedica a ser un transportista “del que faci falta” d’un lloc a un altre. Frank, té 3 regles que mai trenca: 1. Mai modifiquis el tracte. 2. Ometre els noms. 3. Mai mirar què hi ha dins del paquet.

Número 9

Thunderbolt (Operació tro). Un criminal conegut com a Thunderbolt és empresonat a l’espera de la seva execució. A la seva cel·la hi ha el Bob Morgan, un home inocent que està enamorat de la seva xicota.

Número 8

Taxi express. El Daniel, un jove repartidor de pizzes obté la llicència de taxista. Però en un retrobament fortuït amb l’Emilien el posa en un compromís: per a conservar la llicència haurà de detenir a una banda de criminals que està desmantellant tots els bancs del país.

Número 7

Rush. Va sobre la rivalitat que van mantenir dos grans pilots de la Fórmula 1, el britànic James Hunt i l’austríac Niki Lauda durant l’any 1976, any en que Niki Lauda va patir un gravíssim accident que quasi li costa la vida.

Número 6

Ronin. Tracta sobre uns mercenaris que es limiten a complir la seva missió. Ells ignoren per a qui treballen i quins són els verdaders motius de la seva activitat. En aquest cas, només saben que han de trobar una misteriosa maleta.

Número 5

Bullitt. Frank Bullitt es tinent de la policia de San Francisco. Ha de protegir a un testimoni que el persegueix el Sindicat de Crim de Chicago. Bullitt no pot evitar que sigui assassinat, a partir d’aquest moment començar a investigar el cas i veu que és més complex del que semblava a primera vista.

Número 4

Days of thunder (Dies de tro). Cole Trickle vol pilotar un bòlid que li faci perdre totes les pors. Es rodeja d’un bon equip i amb l’ajuda del Harry, un bon amic que sap com estimular-lo per a arribar a la glòria, recorrerà tot una sèrie d’emocions inoblidables.

Número 3

Gone in 60 seconds (60 segons). En Randall Raines ha deixat enrere el seu passat delictiu, però s’entera que el seu germà està en perill i per a salvar-lo es veu obligat a fer el que millor fa: robar cotxes. És un fanàtic de l’automobilisme i no se li resisteix cap alarma i cap pany.

Número 2

The italian job. Una banda de lladres liderada pel Dondald Sutherland es proposa fer un robament a Venècia planificat pel Charlie Croker però la banda és traicionada per un dels seus membres. Per a poder recuperar el botí decideixen entrar al sistema de control de trànsit de Los Angeles i crear el major embús de la història.

Número 1

The fast and the furious. Una misteriosa banda de delinqüents es dedica a robar camions en marxa des de vehicles esportius. La policia infiltra a un home en el món de les carreres il·legals per a descobrir a possibles sospitosos.

Què us sembla? Creieu que n’hauríem de posar alguna més que és indispensable? Comenteu, ens encantaria saber-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *